Nina van de Brug

Op jonge leeftijd ben ik in aanraking gekomen met de paardensport en sindsdien het virus niet meer kwijt geraakt. Naast het zelf opleiden, trainen en op wedstrijd uitbrengen van paarden werd mijn interesse gewekt om andere mensen te helpen bij hun training en het welzijn van hun paard.

 

In het dagelijkse leven ben ik werkzaam als HBO podo- en dry needling therapeut in de humane sector. Ik heb mij gespecialiseerd in reumatische klachten en werk o.a. in het MST Enschede.

 

Door de combinatie van instructie en mijn therapeutische achtergrond kan ik een totaal pakket aanbieden. Soms kan het zijn dat een paard staakt of dat het niet gaat zoals jij in gedachten hebt. Dit heeft meestal niet te maken met onwil van een paard. Vaak is het een uiting om pijn te ontwijken of angst voor het onbekende. Een paard is een vluchtdier en zal er alles aan doen om geen pijn te laten zien.

 

Dus ervaar je moeilijkheden tijdens het rijden en/of zit het paard niet lekker in zijn vel, stuur mij een bericht en we gaan samen naar een oplossing kijken. Dit kan in de vorm van een behandeling, tips over harnachement of hulp tijdens de training.

 

Dit zal resulteren in een HAPPY EQUINE.

Nina van de Brug